sfaturi de la experți: cum să cumperi produse pentru îngrijirea corpului vara fără să cheltui o avere?

Vara este sezonul perfect pentru a ne bucura de soare și de plăcerile vieții în aer liber, dar și pentru a ne îngriji corpul cu atenție. Din păcate, îngrijirea corpului poate fi costisitoare, iar multitudinea de produse existente pe piață ne pot îngreuna această misiune. Din fericire, există câteva sfaturi simple pe care le putem urma pentru a ne îngriji corpul vara fără să cheltuim o avere.

Iată câteva sfaturi de la experții promo-codes.ro, una dintre cele mai mari platforme cu reduceri din România.

Achiziționează produse de calitate cu reduceri

Dacă vrei să economisești bani, caută întotdeauna produsele preferate, pe care le folosești cel mai des, la reducere. Cumpărarea produselor la reducere poate fi o metodă excelentă de a economisi bani fără a face rabat de la calitate. Multe magazine de cosmetice și îngrijire personală oferă reduceri la începutul sezonului sau în timpul campaniilor promoționale. De asemenea, poți utiliza cupoane sau discount-uri, precum un cod reducere DR.Max, oferite de unul dintre cele mai mari lanțuri de farmacii, care oferă o gamă largă de produse pentru îngrijirea corpului, precum și produse de îngrijire personală și sănătate. Aici, poți găsi o varietate de produse pentru îngrijirea pielii, cu reduceri suplimentare și preț avantajos precum:

  • creme hidratante,
  • loțiuni,
  • produse pentru îngrijirea părului,
  • produse pentru sănătate și wellness.

Un alt sfat important este să compari prețurile produselor în mai multe magazine, deoarece este posibil ca un magazin să ofere un preț mai bun pentru un produs decât altul. Acest obicei te poate ajuta să economisești bani și să găsești mereu cele mai bune prețuri.

Optează pentru produse cu multiple utilizări

Optarea pentru produse cu multiple utilizări poate fi o modalitate excelentă de a economisi bani și de a-ți simplifica rutina zilnică de îngrijire a corpului. De exemplu, o cremă hidratantă cu protecție solară poate fi utilizată atât pentru hidratarea pielii, cât și pentru protejarea acesteia împotriva razelor UV. În plus, poți opta pentru produse naturale care pot fi utilizate pentru mai multe scopuri, cum ar fi uleiul de cocos, care poate fi folosit atât pentru hidratarea pielii, cât și pentru păr și, chiar pentru gătit.

Un exemplu de produs cosmetic cu multiple utilizări este și balsamul de buze. Pe lângă faptul că îți hidratează buzele, acesta poate fi utilizat și pentru a calma pielea iritată, pentru a hidrata cuticulele sau pentru a oferi strălucire părului uscat sau deteriorat. În plus, există și variante cu protecție solară, care îți vor proteja buzele de razele UV nocive.

Crează-ți propriile produse de îngrijire

Dacă dorești să economisești bani și, în același timp să eviți produsele cu ingrediente sintetice, încearcă să-ți faci propriile produse de îngrijire a corpului. De exemplu, îți poți îngriji tenul utilizând o mască facială hidratantă realizată din ingrediente naturale, cum ar fi mierea și aloe vera, sau îți poți face propriul exfoliant pentru corp din sare de mare și ulei de măsline.

În plus, poți face și propriul tău spray facial natural, care poate fi folosit pentru a calma și hidrata pielea. Ai nevoie de apă de trandafir, suc de lămâie și apă. Tot ce trebuie să faci este să amesteci ingredientele într-un recipient spray și apoi să pulverizezi amestecul obținut direct pe ten, pentru a-ți hidrata și revigora pielea.

Crearea propriilor produse de îngrijire nu numai că poate fi o alternativă economică la cumpărarea de produse din magazin, dar poate fi și o modalitate distractivă și creativă de a-ți personaliza rutina de îngrijire. De asemenea, poți controla ingredientele din produsele folosite și să te asiguri că sunt 100% naturale, sigure și sănătoase.

Ultima oră

Comentariul meu