claudiu niculescu, fericit după ce șelimbăr și-a asigurat menținerea în eșalonul secund - ”este un lucru mare ce am reușit”

După succesul obținut sâmbătă în deplasare, 1-0 cu Poli Timișoara, antrenorul echipei CSC 1599 Șelimbăr, Claudiu Niculescu și-a felicitat jucătorii. Echipa sibiană și-a asigurat matematic rămânerea în Liga 2, cu trei etape înainte de finalul în play-out.

După trei victorii consecutive, tehnicianul echipei sibiene spune că jucătorii săi au reușit o performanță importantă. ”Sunt fericit pentru băieți! Merită cu prisosință toate felicitările pentru că au muncit în această perioadă. Este un lucru mare ce am reușit sâmbătă! Rămânem matematic în Liga 2 și în sezonul al treilea, unde ne propunem mai mult decât am realizat în sezonul acesta. Vrem să câștigăm toate meciurile care au mai rămas, pentru că ne dorim să câștigăm acest play-out. Chiar cred cu tărie că putem reuși asta, dar acum trebuie să ne odihnim, să ne bucurăm de sărbătorile pascale și să ne revedem săptămâna viitoare cu mult entuziasm și sănătoși” a anunțat Claudiu Niculescu.

Tehnicianul a anunțat și după meciul de la Timișoara obiective îndrăznețe în sezonul viitor. ”E clar că ne propunem mult mai mult decât ce s-a realizat în acest sezon. În prima fază, obiectivul este play-off-ul, avem condițiile necesare pentru a realiza acest obiectiv. Trebuie să analizăm, eu, împreună cu conducerea clubului, tot ceea ce s-a întâmplat în acest sezon, să luăm cele mai bune decizii în această vară și să ne luptăm pentru a accede în play-off sezonul viitor. Mai departe, vom vedea”, a mai adăugat Niculescu.

CSC Șelimbăr a devenit principala favorită la câștigarea Grupei A de play-out, fiind la egalitate de puncte cu Slobozia și Miercurea Ciuc, însă sibienii au un meci mai puțin disputat.

Șelimbăr va disputa următorul meci pe 22 aprilie, la Rm. Vâlcea,  împotriva celor de la Metaloglobus București.

claudiu niculescu, fericit după ce șelimbăr și-a asigurat menținerea în eșalonul secund - ”este un lucru mare ce am reușit”

Ultima oră

Comentariul meu