a fost revelația ligii 1, iar acum se zbate în anonimat - jucătorul de la fc hermannstadt, un singur gol marcat în 13 etape

Fotbalistul lui FC Hermannstadt, Daniel Paraschiv a fost unul dintre cei mai buni atacanți din sezonul regulat. Brașoveanul este de nerecunoscut, după ce a reușit să marcheze un singur gol în 13 etape.

Acum, Paraschiv împarte locul 5 în clasamentul celor mai buni marcatori cu alți doi fotbaliști. Pentru că în cele 13 partide din 2023, dintre care una de Cupa României, a mai înscris o singură dată, în remiza cu FC Argeș (1-1), și atunci din penalty. Era 4 februarie, adică au trecut mai bine de două luni de când „vârful” lui Hermannstadt n-a mai găsit drumul spre gol, transmite GSP.

Deoarece traversa o formă extraordinară, Paraschiv a fost curtat în iarnă de mai multe cluburi din străinătate.Hermannstadt acceptase o singură propunere, cea venită de la Dinamo Kiev, în valoare de 1,2 milioane de euro, atât cât considera echipa lui Măldărășanu că valorează Paraschiv.

Cel mai bun atacant român în ochii lui Dan Petrescu

Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, vorbea la superlativ despre Paraschiv la finalul meciului cu Hermannstadt (3-2) din toamna trecută, în care internaționalul român a înscris și a oferit un assist: „Îl regret pe Paraschiv. Nu pleca de aici dacă îl vedeam, nu îl lăsam. E cel mai bun atacant român”.

Daniel Paraschiv a fost în curtea CFR-ului. Transferat în 2021 de clujeni de la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, el a plecat în aceeași fereastră de mercato, sub formă de împrumut, la FC Voluntari. A revenit în ianuarie 2022 la CFR, dar a fost din nou împrumutat, de această dată la Hermannstadt. Sibienii l-au transferat definitiv vara trecută.

Ultima oră

Comentariul meu