un tânăr a furat aproape 4.000 lei dintr-o mașină parcată în cisnădie – era descuiată
FOTO arhivă

Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost reținut de polițiști după ce, la mijlocul lunii martie, a furat 2.800 de lei și 320 de euro dintr-o mașină parcată pe o stradă din Cisnădie. Autoturismul era descuiat, astfel că hoțul nu s-a chinuit prea tare să ajungă la bani. 

„La data de 12 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au reținut un sibian în vârstă de 18 ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Tânărul este bănuit că, la data de 14 martie, ar fi sustras 2.800 de lei și 320 de euro dintr-un autoturism lăsat descuiat, parcat pe strada Stejarului din orașul Cisnădie.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii sibianului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Orașului Cisnădie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Pentru a preveni furturile din autovehicule, vă reamintim câteva măsuri pe care le puteți aplica pentru siguranța bunurilor dumneavoastră:

  •  Nu lăsaţi la vedere, în interiorul maşinii, diferite bunuri de valoare (dispozitive antiradar, sisteme GPS, genţi, borsete, aparatura electronică, etc.) chiar dacă lipsiți din autoturism pentru scurt timp;
  •  În staţiile de alimentare cu carburanţi, pe timpul achitării contravalorii combustibilului, acţionaţi sistemul de închidere a uşilor;
  •  Când părăsiţi autoturismul, asigurați-vă că geamurile sunt închise complet.

Ultima oră

Comentariul meu