petreceri de top la caro - „glow in the dark” vineri și „easter party” duminică

Caro, unul dintre cele mai îndrăgite cluburi din Sibiu, a pregătit pentru weekend-ul cu Paștele două petreceri incendiare, perfecte pentru cei care vor să danseze până dimineața pe cele mai tari hit-uri.

Strălucește alături de prietenele tale la „Glow in the Dark” vineri seara, 14 aprilie, de la ora 22:00 la Clubul Caro. Dj Adriano se va asigura că atmosfera va fi una electrizantă, de neegalat și cu muzică de calitate. Intrarea este liberă, iar pentru rezervări cei care vor să petreacă o noapte memorabilă pot suna la numărul de telefon 0758 659 223.

petreceri de top la caro - „glow in the dark” vineri și „easter party” duminică

Distracția continuă și duminică seară, 16 aprilie, la „Easter Party”. Petrecerea începe la ora 22:00, unde DJ Lau Maftei va întreține atmosfera toată noaptea. La fel ca vineri, duminică intrarea va fi liberă atât pentru fete, cât și pentru băieți. Repertoriul va consta în muzică de actualitate, dar și în muzică „oldies” pentru ca toți cei care vor trece pragul clubului de pe strada Gimnasticii să fie mai mult decât mulțumiți de atmosfera din club.

Caro este clubul despre strada Gimnasticii, nr.39, care a readus în Sibiu „un suflu” nou vieții de noapte din oraș. Pentru a fi la curent cu petrecerile de la noul club deschis pe strada Gimnasticii, nr. 39, din Sibiu, sibienii pot urmări paginile de Facebook și Instagram ale clubului Caro.

Ultima oră

Comentariul meu