florin bejan a fost recuperat rapid la celebra clinică a marijanei kovacevic - fundașul lui fc hermannstadt poate juca în meciul de la mioveni

Fundașul lui FC Hermannstadt, Florin Bejan (32 de ani) s-a refăcut rapid după o ruptură musculară, fiind tratat săptămâna trecută la Belgrad, la clinica celebrei Marijana Kovacevic.

Inițial, verdictul medicilor a fost că Bejan trebuie să stea minim 5 săptămâni, urmare a unei rupturi musculare. Marijana Kovacevic, care deține un gel minune care vascularizează zona, l-a pus pe picioare pe stoperul Sibiului după doar două săptămâni!  Fundașul este deja apt pentru următorul joc al echipei sale, în deplasare, cu CS Mioveni, programat sâmbătă, 15 aprilie, de la ora 12.00.

Conducerea clubului sibian a făcut totul pentru recuperarea cât mai rapidă a lui Florin Bejan, unul dintre jucătorii cu experiență din defensivă. Fundașul în vârstă de 32 de ani suferise o ruptură musculară înainte de meciul cu Botoșani și a absentat și în disputa cu Chindia.

Cunoscutul „vraci” sârb l-a tratat săptămâna aceasta, iar jucătorul s-a întors refăcut în Sibiu și va fi la dispoziția lui Măldărășanu, sâmbătă, pentru meciul de la Mioveni. Practic, Marijana i-a scurtat refacerea cu 3 săptămâni!

La Marijana Kovacevic s-a tratat în trecut și actualul președinte al sibienilor, Dani Coman.

florin bejan a fost recuperat rapid la celebra clinică a marijanei kovacevic - fundașul lui fc hermannstadt poate juca în meciul de la mioveni

 

Ultima oră

Comentariul meu