tu te ocupi de cadouri, iar curățătoria forda se ocupă de garderoba și casa ta - servicii profesionale pe strada vasile cârlova și în promenada mall

Curățătoria Forda ușurează munca sibienilor și în perioada sărbătorilor pascale, oferind servicii de curățare profesională, sustenabilă și ecologică în cele două locații din Sibiu. Cât timp tu te ocupi de cadouri, Curățătoria Forda se ocupă de garderoba și de locuința ta, astfel încât să nu ai parte de nicio grijă și să poți petrece mai mult timp în compania celor dragi.

Curățătoria Forda readuce la viață garderobe întregi, dar și diferite articole din casa ta, iar cu ajutorul soluțiilor profesionale, sustenabile și ecologice, ai garanția că nu sunt afectate nici țesăturile, dar nici mediul înconjurător. Curățătoria Forda se găsește pe strada Vasile Cârlova, nr. 26 și în Promenada Mall din Sibiu.

Sărbători liniștite alături de Curățătoria Forda

Cu toții petrecem sărbătorile în compania persoanelor dragi, alături de familie și de prieteni, motiv pentru care ne dorim ca și ei să se simtă ca acasă atunci când ne calcă pragul locuinței. Pentru asta, pe lângă bunătățile de pe mese, ne preocupăm mereu și ca restul articolelor țesute din casă să arate perfect. La Curățătoria Forda din Sibiu poți aduce pentru a fi reîmprospătate inclusiv perdele, draperii, fețe de masă, lenjerii, cuverturi, pături și pilote, și ai siguranța că vor fi tratate exemplar.

tu te ocupi de cadouri, iar curățătoria forda se ocupă de garderoba și casa ta - servicii profesionale pe strada vasile cârlova și în promenada mall

Astfel, cât timp tu de ocupi de cadourile de iepuraș și te bucuri de timp pentru tine și cei dragi, Curățătoria Forda se ocupă de reîmprospătare casei tale.

Bineînțeles, în locațiile din Promenada Mall și de pe strada Vasile Cârlova, nr. 26, hainele din garderoba ta și articolele de încălțăminte primesc o nouă șansă și sunt curățate profesional. „Lucrăm după un principiu de bază, extrem de important. Sistemul folosit de noi este unul profesional și inovativ. Curățăm toate articolele ecologic, cu apă, fără a folosi soluții chimice care să afecteze țesăturile sau mediul înconjurător”, explică Lucia și Silviu Forda.

De asemenea, odată ce sărbătorile trec, știi că te poți baza pe Curățătoria Forda și poți aduce la curățat chiar și cele mai pretențioase țesături. Fețele de masă pot căpăta pete nedorite, care nu ies mereu la mașina de spălat, iar salvarea tuturor vine de la Curățătoria Forda, acolo unde murdăria este îndepărtată eficient, rapid și blând.

Pentru a afla mai multe detalii despre serviciile oferite de Curățătoria Forda, accesați pagina de Facebook https://www.facebook.com/curatatoriaforda, pagina de Instagram sau sunați la numărul de telefon 0741 250 899.

Ultima oră

Comentariul meu