sibiul începe play-off-ul cu dreptul - victorie categorică în fieful celor de la voluntari

CSU Sibiu a reușit miercuri un succes magnific, 92-78 în deplasare, cu CSO Voluntari, în primul meci din sferturile de finală ale Ligii Naționale de baschet masculin.

Outsider în sfertul de finală cu Voluntari, Sibiu a pornit cu dreptul și s-a impus în primul meci, cu un scor categoric, 92-78 în fieful vicecampioanei. Revelația acestui campionat, trupa lui Tomas Rinkevicius a făcut probabil cel mai bun meci al sezonului și conduce cu 1-0 în seria disputelor cu Voluntari.

Sibiul a făcut un prim sfert excelent și după 10 minute conducea cu 33-22. Ardelenii nu au slăbit ritmul și la pauza mare au intrat cu un avans consistent: 55-40. CSU a câștigat și al treilea sfert, la capătul căruia avea 74 – 53.  Voluntari avea să câștige doar ultimul sfert, mult prea puțin față de pretențiile vicecampioanei. Sibiul s-a impus astfel cu 92-78 și face un prim pas mare spre semifinale!

Seria  din playoff-ul Ligii Naționale continuă vineri, 14 aprilie, ora 18.30 tot la Voluntari și va fi transmis de FRB TV.

CSU SIBIU: Blumbergs 21, Uță 15, Pratt 14, Whelan 14, Dragoste 9, Barro 9, Manchon 8, Gavriloaia 2, S. Ionescu. Antrenor: T. Rinkevicius

sibiul începe play-off-ul cu dreptul - victorie categorică în fieful celor de la voluntari

 

Ultima oră

Comentariul meu