Extrema dreapta Cristina Elena Mitrache (26 ani) de la Măgura Cisnădie a fost anunțată din sezonul viitor la CSM Iași, echipă de Divizia A, care își propune promovarea în Liga Națională.
Jucătoare de mână stângă, Mitrache a evoluat doar în primele trei etape din acest sezon la Măgura, după care s-a accidentat grav. Ea a suferit în septembrie 2022 o operație de ligamente, care a ținut-o de atunci pe tușă. Cristina Mitrache a revenit la antrenamentele Măgurii și ar putea reintra pe teren în finalul acestui sezon.
Extrema originară din Rm. Vâlcea a fost anunțată pentru sezonul următor la un club de eșalon secund. CSM Iași va merge la turneul final al Diviziei A alături de alte șapte echipe, însă doar primele două clasate vor promova direct. Locurile 3 și 4 de la turneul final vor da baraje, însă au șanse mici de a trece de locurile 11 și 12 din Liga Națională.
”Lista achizițiilor echipei de handbal feminin a CSM Iași 2020 prinde contur, odată cu transferul Elenei Mitrache, extremă dreapta de mână stângă care ni se va alătura din vara acestui an.  În prezent la Măgura Cisnădie (Liga Florilor), Elena Mitrache (26 ani) a mai evoluat în România la CS Alba Sebeș, HCM Râmnicu Vâlcea, HC Zalău și HCM Slobozia, având o experiență la activ și în afara granițelor țării – KFUM Kalmar HK (Suedia, 2019-2020). Intențiile clubului nostru sunt foarte serioase și clare, după un sezon în care ne-am respectat promisiunile: am reușit să readucem handbalul feminin la Iași, iar echipa este ca și calificată la Turneul Final. Dacă anul competițional nu se va încheia cu o urcare în primul eșalon, atunci sezonul 2023-2024 va fi unul în care promovarea devine devine obligatorie” a fost comunicatul dat publicității de CSM Iași 2020.
O altă jucătoare de care Măgura se va despărți în vară va fi portarul Ana Maria Măzăreanu, care va merge la Gloria Buzău. Cu siguranță, însă, după clasarea modestă din acest sezon, lista plecărilor de la echipa pregătită de Alex Weber va fi una mult mai lungă.
o jucătoare la măgura cisnădie a semnat cu o echipă de eșalon secund

Ultima oră

Comentariul meu