Inter Sibiu, FC Avrig, ACS Bradu și Arsenal Sibiu se califică în semifinalele Cupei României

Miercuri s-au disputat sferturile de finală ale fazei județene Sibiu a Cupei României la fotbal. Conform sistemului AJF Sibiu, jocurile din sferturi s-au disputat într-o singură manșă, pe terenul echipei mai slab clasate în sezonul trecut.

Favorită clară la câștigarea trofeului, Inter  Sibiu nu avea cum să aibă emoții la Târnava, singura echipă de Liga 5 rămasă în competiție. Echipa lui Călin Moldovan s-a impus cu 9-0 și continuă lupta pentru trofeu.

FC Avrig a câștigat detașat, 6-2 cu Păltiniș Rășinari și echipa antrenată de Iulian Popa pare echipa capabilă să joace finala, dacă nu va avea ghinion în semifinale să pice cu Inter. În cel mai echilibrat duel, ACS Bradu s-a impus cu 3-1  în disputa cu Unirea Miercurea Sibiului. Arsenal Sibiu merge și ea mai departe, câștigând la Tălmaciu, scor 3-1.

Semifinalale se dispută pe data de 17 mai, într-o singură manșă, pe terenurile echipelor mai slab clasate în sezonul precedent. Săptămâna viitoare, la sediul AJF Sibiu se vor trage la sorți cele două meciuri din semifinale. Finala se va juca pe 7 iunie, terenul urmând a fi anunțat ulterior de AJF Sibiu.

Rezultate sferturi de finală:

AS Viitorul Târnava – Inter Sibiu 0-9

FC Avrig – Păltiniș Rășinari 6-2

ACS Bradu – Unirea Miercurea Sibiului 3-1

AFC Tălmaciu – Arsenal Sibiu 1-3

Inter Sibiu, FC Avrig, ACS Bradu și Arsenal Sibiu se califică în semifinalele Cupei României

Ultima oră

Comentariul meu