haine contrafăcute, confiscate de polițiști din târgul obor - vânzătorii pretindeau că sunt de „firmă”
FOTO: arhivă

Polițiștii sibieni au făcut controale în Târgul Obor și ai găsit pe mesele comercianților mai multe articole contrafăcute. Aceștia au confiscate haine și detergenți în valoare de peste 12.000 de lei. Vânzătorii spuneau că sunt de firmă.

„În cursul zilei de 11 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu au desfășurat o amplă acțiune pe linia prevenirii și combaterii evaziunii fiscale, în Târgul Obor din municipiul Sibiu”, informează reprezentanții IPJ Sibiu.

Cu această ocazie, polițiștii au depistat trei sibieni, un bărbat și două femei, în timp ce ofereau spre comercializare articole textile de îmbrăcăminte și detergenți purtând însemnele unor mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute.

„În cauză, s-au deschis trei dosare de cercetare penală vizând infracțiunea de contrafacerea unei mărci, în conformitate cu prevederile articolului 102, aliniatul 1, litera b) din Legea nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice. Bunurile, în valoare de 12.300 de lei, au fost indisponibilizate”, adaugă reprezentanții IPJ Sibiu.

Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu