bizon prins conducând cu peste 170 km/h între cristian și orlat - poliția: „a urlat radarul după el”

Un șofer în vârstă de 41 de ani a fost prins „zburând” pe drumul județean care leagă Cristianul de Orlat. Polițiștii spun că acesta circula cu peste 170 km/h. „Un exemplu de șofer model, de urlă radarul după el”, scriu aceștia într-o postare pe pagina de Facebook.

Un șofer aflat la volanul unui bolid de lux a fost prins conducând o viteză colosală pe un drum județean din Sibiu.

„Iată încă un exemplu de șofer <<model>>, de urlă radarul după el, vorba, răstălmăcită, a unui cântec”, așa încep polițiștii postarea dedicată sibianului în vârstă de 41 de ani care a confundat DJ 106E cu un culoar de zbor. Individul a circulat cu autoturismul dinspre Cristian către Orlat cu viteza de 173 km/h, adică cu peste 80 de km/h mai mult decât limita de viteză maxim admisă pe această categorie de drum.

În urma celor întâmplate, vitezomanul s-a ales cu o amendă usturătoare și a rămas fără permis. „Din turnul de control al aparatului radar, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Săliște l-au readus pe vitezoman cu picioarele pe pământ cu o amendă în valoare de 1.305 lei și cu o pauză de la șofat de 120 de zile”, transmit polițiștii.

Ultima oră

Comentariul meu