ai mașină cu cutie de viteze automată? la iony ai o ofertă dedicată

Una dintre cele mai populare campanii de reduceri revine la Iony – mai precis, reducerea de 50% pentru manopera la schimbul uleiului în cutia de viteze automată. „Este, practic, o campanie de *prevenție*, să spunem. Întotdeauna am încercat să prevenim, mai degrabă decât să reparăm, și mereu am introdus oferte care să îi încurajeze pe clienți să efectueze anumite schimburi esențiale, înainte de a se strica ceva la mașină.” spune Ioan Băra, fondatorul Iony Grup.

De ce e bine să facem schimbul uleiului?

Orice fluid al mașinii se deteriorează în timp, iar uleiulul de transmisie, la fiecare schimbare de treaptă, se încarcă de reziduuri cum ar fi aşchii și pilitură de fier. Acesta își pierde treptat și gradul de oxidare și proprietățile de lubrifiere, fiind constant supus temperaturilor înalte. Dacă schimbul uleiului în cutie nu se face la timp, inevitabil apar problemele : schimbarea treptelor nu se mai face lin, se schimbă cu întârziere, cutia trepidează sau produce șocuri la schimbarea vitezelor, apar zgomote la schimbarea treptelor.

Recomandarea specialiștilor IONY – schimbul efectuat cu RAVENOL ATF Professional Exchange Machine

La service-ul Iony din cartierul Ștrand se lucrează cu Ravenol ATF Professional Exchange Machine, iar clienții s-au convins pe deplin de eficiența acestui aparat. Cu ajutorul Ravenol ATF Professional Exchange Machine se extrage absolut tot uleiul uzat, și în plus se curăță cutia de viteze, lucru extrem de important, pentru că uleiul nou va fi pus într-o încăpere curata. Procedură cu rezultate foarte diferite față de metoda ”clasică”, prin care nu se schimbă mai mult de 30-40% din uleiul din cutie. Cu ajutorul aparatului Ravenol, deși procedura durează între 3-4 ore, te asiguri practic că în interiorul cutiei nu rămân deloc reziduuri. ”Din start, este evident cât de benefic este schimbul efectuat cu Ravenol, față de metoda manuală. Manual, schimbul se face în aproximativ 30 de minute, pe când noi lucrăm între 3 și 4 ore, în funcție de capacitatea cutiei de viteze. Timp în care cutia de viteze este golită complet, spălată, reumplută, filtrele de ulei schimbate”, spune Ioan Băra.

Și în acest an, până la 30 aprilie, conducătorii auto sibieni pot profita de reducerea de 50% la manopera pentru schimbul de ulei al cutiei automate, la service-ul Iony din cartierul Ștrand. Astfel, până la finalul acestei luni, șoferii vor plăti uleiul și filtrele de ulei ce trebuie schimbate când se face această operațiune, iar pentru manoperă vor beneficia de REDUCEREA de 50%. Schimbul se poate efectua la service-ul Iony din cartierul Ștrand, iar programările se fac simplu, prin apel telefonic, la numărul 0724321948.

Reprezentanții IONY confirmă că, la fel ca în fiecare an, aceasta nu este singura ofertă pregătită pentru sibieni, și ne îndeamnă să urmărim îndeaproape pagina de Facebook, şi site-ul IONY, pentru noutăti.

 

Ultima oră

Comentariul meu