accident pe dn14 la slimnic - o mașină a lovit un cap de pod - doi copii răniți, duși la spital
Sursa: Facebook/Trafic Sibiu

Polițiștii rutieri au intervenit, miercuri dimineața, la un accident produs pe DN 14, în localitatea Slimnic. Șoferul unei mașini a lovit un cap de pod, iar în urma impactului, doi copii, pasageri în autoturism, au fost răniți. 

Polițiștii au stabilit, în urma cercetărilor la fața locului, că șoferul a ajuns cu mașina într-un cap de pod în urma unei defecțiuni tehnice la autoturism. „Din primele verificări efectuate s-a stabilit că, pe fondul unor defecțiuni tehnice, un autoturism condus spre Sibiu de către un bărbat în vârstă de 27 de ani a lovit un cap de pod și s-a răsturnat pe carosabil”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma evenimentului rutier, doi copii, pasageri în mașină, au fost răniți, ei fiind transportați la spital de echipajele medicale. Echipajul Smurd a preluat o fetiță minoră în vârstă de 3 ani care a fost transportată la CPU Luther, conștientă cu escoriații și atac de panică. De asemenea, echipajul SAJ a preluat un băiețel în vârstă de 6 ani, care a suferit contuzii ușoare. Mama acestuia l-a însoțit pe copil la Luther.

Cercetările continuă în vederea stabilirii circumstanțelor exacte în care s-a produs acest eveniment rutier. În zonă se circulă îngreunat.

Ultima oră

Comentariul meu