video - tomas rinkevicius, înaintea ”dublei” de la voluntari - ”este o mare provocare pentru noi”

Antrenorul echipei de baschet CSU Sibiu, Tomas Rinkevicius spune că duelul din sferturile de finală ale Ligii Naționale, cu CSO Voluntari va fi un duel interesant. Sibienii joacă în deplasare primele două jocuri, programate miercuri și vineri, la Voluntari.

”Avem o echipă foarte puternică în fața noastră, după părerea mea, sunt din ce în ce mai buni. Chiar și în ultimele meciuri au reușit să câștige împotriva Clujului, deci au arătat că sunt una din cele mai puternice echipe din țară. Este o mare provocare pentru noi, ne pregătim, va fi o luptă pe cinste. Voluntari joacă acasă, unde se simte în largul ei, din punctul acesta de vedere sunt cei mai puternici. Venim în play-off cu o energie pozitivă, mai avem niște antrenamente până la ora jocurilor. Ne pregătim pentru un joc greu și normal, vom lupta pentru a câștiga jocul” a spus lituanianul. În sferturile Ligii Naționale de baschet masculin se joacă după sistemul cel mai bun din cinci jocuri.

Tomas Rinkevicius a ajuns la Sibiu în 2021, când a devenit antrenorul coordonator al academiei BC CSU. În același timp a pregătit echipa a doua a clubului, din Liga 1, cu un lot alcătuit doar din tineri formați în propria pepinieră.  Din decembrie 2022, balticul a fost numit ca principal la prima echipă, după demiterea ibericului Miguel Angel Hoyo.

 

Ultima oră

Comentariul meu