trafic ”negâtuit” de paște pe valea oltului - semaforul de la boița, oprit temporar

Circulația de pe Valea Oltului, în zona Boița se va realiza în perioada sărbătorilor pascale fără semafor. Drumarii vor reface temporal porțiunea de drum afectată în acest moment. 

Începând de joi, 13 aprilie și până miercuri, 19 aprilie, circulația pe Valea Oltului în zona Boița se va realiza fără semafor. Decizia a fost luată pentru a evita aglomerația din perioada sărbătorilor, totuși șoferii sunt atenționați să circule cu viteza redusă. 

„Am convenit cu constructorul ca de joi să nu mai existe semafor în zona respectivă. Acum se lucrează la refacerea temporară a drumului din zona respectivă, tocmai ca să putem să eliminăm semaforul. O parte din restricții vor rămâne, precum restricții de viteză pentru că acolo, în continuare este un șantier. Până miercurea viitoare nu o să mai fie semafor, adică fix în perioada Paștelui. Lucrările vor fi reluate miercuri. Ne așteptăm la valori crescute de trafic, toată lumea va fi în mișcare și atunci să nu existe probleme am luat această decizie” ne-a transmis Robert Elekes, purtătorul de cuvânt al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov.

 

Ultima oră

Comentariul meu