ponturi pentru vacanța copiilor la sibiu - ateliere de vopsit ouă, petreceri tematice și distracție în târgul de paște
Sursa foto: Fcaebook/ Târgul de Paști din Sibiu

Mult așteptata vacanța de Paște a sosit, iar cei mici se arată plini de energie și entuziaști să își petreacă timpul liber în natură sau descoperind lucruri și oameni noi. Sibiul oferă o serie de activități și ateliere pentru copii, perfecte pentru a-și petrece timpul liber.

Târgul de Paște din Sibiu reprezintă și în acest an principala atracție pentru copii. Pentru ei au fost amenajate un carusel, un trenuleț cu șine, o trambulină, o pistă de karting și un spațiu amenajat în care copiii pot vedea iepurași. Căsuțele pline cu dulciuri pot fi și ele printre preferatele celor mici. Citește și: FOTO VIDEO S-a deschis Târgul de Paște din Sibiu – Vizitatori mulți în ciuda ninsorii și prețuri accesibile pentru toate buzunarele

Luni, părinții împreună cu copiii pot lua parte la un curs intensiv de croitorie „Rochițe pentru Fetițe și mămici”. În cadrul cursului cei mici vor învăța cum să aleagă materialele, modelele și croiala care îi avantajează. Cursul se desfășoară în fiecare marți și miercuri de la 16:30-20:30, timp de cinci săptămâni, într-o locație din apropierea Parcului Sub Arini din Sibiu.

ponturi pentru vacanța copiilor la sibiu - ateliere de vopsit ouă, petreceri tematice și distracție în târgul de paște

Locurile de joacă din oraș au pregătit o serie de activități pentru a-i menține pe cei mici vioi și cu chef de distracție. La Ozaki Arena va avea loc „Fuga după iepuraș”, miercuri, 13 aprilie, de la ora 17:30. Concursul de cățărat și vânătoarea de oua de ciocolata este dedicată copiilor mai mici de 14 ani. Taxa de intrare este de 10 lei.

La Joy Kids Playground, un alt loc de joacă din Sibiu, organizează „Petrecerea Iepurașilor Veseli”, marți, de la ora 17:30. Copiii se vor bucura și de o tombolă unde vor putea câștiga vouchere pentru alte ateliere și petreceri. Cei mici vor fi pictați pe față și vor participa la vânătoare de ouă. Mascotele vor fi și ele nelipsite de la „party”. Intrarea este 45 lei.

Copiii sibienilor care au un cățel, drept animal de companie sunt așteptați și la „O altfel de plimbare – O întâlnire Pascală”, miercuri,11 aprilie, de la ora 19:00. „Ne adunăm într-o comunitate prietenoasă de oameni cu câini, învățând o mai bună relaționare cu ei și totodată socializăm între noi, strângând prietenii cu oameni care au același interes: Câinii”, spun organizatorii.

Citește și:VIDEO FOTO – A patra altfel de plimbare cu câini prin parc – Deborah Faoro, inițiatoarea proiectului: „Câinele are nevoie de stimulare fizică, psihică, dar și emoțională” 

ponturi pentru vacanța copiilor la sibiu - ateliere de vopsit ouă, petreceri tematice și distracție în târgul de paște

Tot cei mici sunt așteptați la un atelier de vopsit ouă de Paște, miercuri și joi, între orele 17:00 și 18:00 la Sibiu Food Hub. „Dacă nu știm să colorăm ouă cu legume și condimente sau să pictăm și să decorăm suporturi pentru ouăle de Paște, din materiale reciclate, vom învăța să o facem – e nevoie doar de deschidere și de creativitate”, se arată în descriere evenimentului. La acest atelier pot participa copiii cu vârste cuprinse între 6-14 ani. Intrarea costă 30 lei.

Pentru cei mai mici, de 1 an sau 2 ani, pot realiza primele decorațiuni de Paște la „Da e creativ”. Copiii vor putea picta pe suport de canvas, cu pensule cu rezervor, potrivite pentru primele experiențe ale copiilor, în pictură, joi, 13 aprilie, de la ora 10:00 la Planeta lui Da.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu