verdon, noul magazin destinat fermierilor sibieni – singurul depozit fitofarmaceutic din județ

Verdon, singurul depozit autorizat de pesticide din județul Sibiu și cel mai mare magazin online din domeniul agricol, are o diversitate de soluții atât pentru fermierii profesioniști cât și pentru micii agricultori și grădinari.

Sezonul de primăvară este recunoscut de agricultori ca fiind unul foarte aglomerat în ceea ce privește pregătirea terenurilor și, de ce nu, a propriei grădini. Pentru ca munca să ofere și satisfacție, produsele și uneltele de calitate sunt cele care ușurează treaba micilor fermieri.

Fermierii sibieni pot găsi toate produsele necesare pentru înființarea culturilor de primăvara, la magazinul Verdon, pe strada Ștefan cel Mare, nr. 154, la ieșirea spre Agnita, vis-à-vis de uzina electrică, cu program luni-vineri, între orele 8:30 – 17:00.

Sămânță de porumb și floarea soarelui

verdon, noul magazin destinat fermierilor sibieni – singurul depozit fitofarmaceutic din județ

Magazinul Verdon are o gamă extrem de variată de produse agricole, ideale pentru fermierii din împrejurimile Sibiului. Sezonul semănatului se apropie cu pași repezi, iar pentru o recoltă bogată, calitatea semințelor este foarte importantă. La Verdon, agricultorii pot găsi semințe de porumb și floarea soarelui, semințe profesionale de legume, semințe pentru plante furajere (lucernă, trifoi, amestecuri pentru pășune), iar lista poate continua.

Printre cei mai importanți producători de sămânță de porumb și floarea soareui, prezenți în depozitul Verdon, enumerăm: Pioneer, Dekalb, KWS, Syngenta, Mas Seeds, Saaten Union, Turda, Fertilia, Fundulea, Ciproma, etc.

Erbicide, Fungicide, Insecticide – o gamă impresionantă

verdon, noul magazin destinat fermierilor sibieni – singurul depozit fitofarmaceutic din județ

Toate pesticidele comercializate în depozitul autorizat Verdon sunt produse originale, de calitate superioară, în ambalajele originale furnizate de producători consacrați. Fie că aveți nevoie de erbicide pentru a elimina buruienile nedorite, de fungicide pentru a preveni sau trata boli fungice, sau de insecticide pentru a controla dăunătorii, aici găsiți, probabil, orice soluție omologată în acest moment pe piață.

Când vine vorba de aceste produse fitosanitare, cu regim special, important de menționat este faptul că depozitul Verdon este permanent controlat termic, ceea ce înseamnă că produsele sunt păstrate în condiții ideale de temperatură și umiditate, deci 100% eficiente pentru utilizare.

Începând din acest an, în urma obținerii autorizației de mediu, Verdon a devenit și Centru de colectare SCAPA. Prin intermediul acestui program european, furnizorul sibian de pesticide va desfășura 2 campanii de colectare în condiții de siguranță a ambalajelor de pesticide contaminate. Prima campanie se va desfășura în 6-7 iulie, iar cea de-a doua în 30-31 octombrie la sediul din strada Ștefan cel Mare, nr. 154.

 Îngrășăminte foliare și Nitrocalcar Genezis

verdon, noul magazin destinat fermierilor sibieni – singurul depozit fitofarmaceutic din județ

Un agricultor experimentat știe însă că solul are nevoie de „atenție”, pentru ca producția să fie una prosperă. Verdon vine în ajutorul sibienilor cu o diversitate de îngrășăminte foliare și picurare, dar și cu îngrășăminte pentru sol, la saci de 25 kg sau big-bag de 700 kg. Tranzacționând cantități importante de îngrășăminte la nivel național, prețurile pe care le poate oferi Verdon sunt foarte avantajoase. Din punct de vedere logistic, clienții depozitului beneficiază de tot suportul pentru încărcarea produselor.

Ultima oră

Comentariul meu