Sibiul comparat cu un oraș din Peru – O fotografie publicată de un american a strâns mii de aprecieri

Sibiul este lăudat la nivel internațional prin prisma vloggerilor, cât și prin intermediul oamenilor din mai multe colțuri ale lumii care își arată aprecierea față de orașul transilvănean pe rețelele de socializare.

„View from YOUR window” sau „Priveliștea de la fereastra TA” este un grup cu peste 700 de membri care postează fotografii cu peisajul de la locul în care se află la momentul respectiv. Fotografii cu priveliști din Ucraina, Croația, Grecia, Noua Zeelandă, Kenya și din alte zeci de zone diferite sunt publicate zilnic. România nu lipsește nici ea din lista țărilor care apar pe grupul de facebook.

Sibiul comparat cu un oraș din Peru – O fotografie publicată de un american a strâns mii de aprecieri
Sursa foto: Facebook/ View from YOUR window

Recent, un american cu domiciliul în Ohio a fotografiat priveliștea pe care o are de la fereastra unei vile din Sibiu. Ochii de pe acoperișurile caselor i-au atras atenția și a simți dorința să împărtășească momentul și cu ceilalți internauți din grup. În doar 24 de ore fotografia a strâns nu mai puțin de 3.000 de like-uri și aproape o sută de comentarii. Acesta a adăugat o altă fotografie la comentarii căreia i-a atribuit descrierea „Ei se uită”, făcând referire la acoperișurile cu ferestrele în formă de ochi. Postarea se găsește aici.

Comentariile nu au întârziat să apară. „Doar ce am citi despre faimoasele ferestre”, „Locuiesc în Bulgaria și sunt foarte fericit să vizitez des România. „Sibiul este unul dintre orașele mele preferate! Celelalte două orașe preferate sunt Alba Iulia și Brașov”, „Iubesc „ochii”, „Sibiu este un oraș minunat” sunt câteva dintre comentariile lăsate la fotografie. O altă internaută aseamănă Sibiul cu Cuzco, un oraș din Perú.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu