Nicu Ștefănuță, despre candidatura la Primăria Sibiu - „Voi fi toată viața interesat, pentru că sunt sibian”

Europarlamentarul Nicu Ştefănuţă a susținut că intenționează să candideze la funcția de primar al municipiului Sibiu la viitoarele alegeri.

La inaugurarea noului Birou Europarlamentar din Bulevardul Victoriei nr. 14 (SibEU Youth Hub), europarlamentarul Nicu Ştefănuţă și membru al Grupului Verzilor/ALE a vorbit despre potențiala candidatură la Primăria Sibiu. „Eu ca om iau în calcul în continuare să candidez la Primăria Sibiu, însă este foarte greu să spun acum sub ce formă sau în ce formațiune. Voi fi toată viața interesat de chestia asta pentru că sunt sibian și sunt politician sibian asumat”, a spus europarlamentarul.

Deocamdată, Ștefănuță este în continuare membru independent, cu toate că multe partide i-au făcut invitații să li se alăture. „Mie mi se pare important, ca membru al grupului Verzilor Europeni, să coalizez tineri, să coalizez partide mai mici, partide mai mari. Așa că pentru a coaliza eu trebuie deocamdată să rămân independent ca un garant al acestei coalizări”, adaugă europarlamentarul Nicu Ștefănuță.

 

Ultima oră

Comentariul meu