echipa galbenă a împărțit pachete cu alimente pentru zeci de familii din terezian și turnișor
Echipa Galbenă dă din nou o mână de ajutor comunității sibiene. La fel cum ne-au obișnuit și până acum, membrii „Echipei Galbene” au desfășurat și în acest weekend mai multe fapte bune.
Aflată în preajma Sărbătorilor de Paște, „Echipa Galbenă” s-a mobilizat pentru a oferi și anul acesta un strop de fericire pentru persoanele care provin din medii defavorizate. În weekend-ul 8-9 aprilie, peste 30 de familii au primit sprijinul „Echipei Galbene”. Pachetele consistente cu alimente au fost împărțite în parohiile din Terezian și Turnișor.
Totodată, patru copii cu merite deosebite la învățătură, proveniți din familii modeste, au primit burse de studiu pe care „Echipa Galbenă” le acordă lunar, pe tot parcursul anului școlar, din dorința de a-i recompensa și a-i încuraja să fie din ce în ce mai buni. Nici familia din Turnu Roșu, care și-a pierdut casa în luna martie în urma unui incendiu, nu a fost uitată de Echipa Galbenă în pragul sărbătorilor pascale. Aceștia au primit atât alimente, cât și două vouchere pentru haine noi, pentru copii.
echipa galbenă a împărțit pachete cu alimente pentru zeci de familii din terezian și turnișor
Centrul social din Turnișor a prins și el contur cu ajutorul Echipei Galbene. Centrul are acum ferestre și uși. „Avem o bucurie imensă când vedem că lăsam ceva în urma noastră, când vedem că, pas cu pas, Centrul devine realitate prin eforturile făcute alături de comunitate, încă de la prima cărămida pusă pentru construcția acestui Centru. Mulțumim pe aceasta cale și partenerilor care au arătat deschidere in a sprijini aceasta etapa de montare a ușilor și geamurilor. Îl asigurăm pe Părintele Ciprian de tot sprijinul nostru în continuare, până la finalizarea acestui proiect de suflet”, transmite Alina Huciu, membru „Echipa Galbenă”.
echipa galbenă a împărțit pachete cu alimente pentru zeci de familii din terezian și turnișor
Centrul Social va asigura, sub patronajul Sfântului Nicolae, un adăpost educațional și un real ajutor pentru copiii și adulții aflați în situații sociale mai speciale. „Avem speranța că atât misiunea pastorală cât și cea socială, vor da roade bune la bună vreme și că, aceia care au găsit mângâiere și ajutor necondiționat din partea unor oameni de bună-credință, vor urma exemplul și vor dărui, la un moment dat, o vorbă bună, un zâmbet și o mână de ajutor comunității din mijlocul căreia s-au ridicat, adaugă Alina Huciu.
echipa galbenă a împărțit pachete cu alimente pentru zeci de familii din terezian și turnișor
De peste trei ani de zile „Echipa Galbenă”, formată din medici, profesori, arhitecți, ingineri, juriști și antreprenori, oferă timpul și resursele pentru a sprijini mai multe cauze din comunitatea sibiană.

Ultima oră

Comentariul meu