o mașină a lovit zidul unei case la chirpăr - autoturismul a luat foc

O mașină s-a făcut scrum, duminică dimineața, în localitatea Chirpăr. Autoturismul a lovit zidul unei case, iar apoi a izbucnit în flăcări. Incendiul s-a extins și la locuință.

Pompierii militari ai Stației Agnita au intervenit în jurul orei 06:00 la un eveniment rutier în localitatea Chirpăr, strada Principală. La fața locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere, o autospecială de primă intervenție și un echipaj SMURD.

„Forțele sosite la locul intervenției, au constatat că un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă și a intrat în zidul unei case. În urma impactului, autoturismul care avea ca sursă de combustibil gaz petrolier lichefiat, a luat foc, iar incendiul s-a propagat și la locuință”, informează Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Intervenția pompierilor a limitat extinderea incendiului, iar casa a fost salvată. Cu toate acestea, incendiul a afectat acoperișul imobilului pe o suprafață de aproximativ 5 mp, peretele și o canapea din interiorul locuinței. Autoturismul a ars în totalitate. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Ultima oră

Comentariul meu