gabi iancu a înjurat fanii din tribună și a primit cartonașul roșu - ”am cedat, îmi cer scuze!”

Atacantul lui FC Hermannstadt, Gabi Iancu (28 de ani), a fost eliminat duminica, în meciul de la Ploiești, scor 2-1 cu Chindia Târgovişte, după un gest stupid făcut după ce a fost înlocuit, chiar în dreptul băncilor tehnice. În ciuda intervenției lui Marius Măldărășanu, pe drum spre banca de rezerve, Gabi Iancu a înjurat spectatorii care l-au apostrofat, chiar sub privirea celui de-al patrulea arbitru şi a observatorului.

Gestul său nu a fost trecut cu vederea, întrucât centralul Szabolcs Kovacs a fost chemat la margine ca să-l elimine, pentru cuvintele greu de reprodus la adresa fanilor dâmbovițeni, surprinse și pe camerele de televiziune prezente la stadionul din Ploieşti.

“Am greşit, am cedat, îmi cer scuze. Sper să nu primesc multe etape. Sunt jucători care înjură arbitrii pe teren şi nu primesc cartonaș roșu. Am greşit, nu spun că n-am greşit, n-am cedat de multe ori în carieră să spun ceva înapoi, dar e pe fond de oboseală”, a spus Gabi Iancu la Orangesport, imediat după meciul în care a fost eliminat.

Atacantul lui FC Hermannstadt riscă cel puţin două etape de suspendare pentru ieşirea necontrolată din dreptul băncilor de rezerve.

Sibiul a câștigat duminică, la Ploiești, 2-1 cu Chindia și a urcat deasupra locurilor de baraj.

gabi iancu a înjurat fanii din tribună și a primit cartonașul roșu - ”am cedat, îmi cer scuze!”

 

 

Ultima oră

Comentariul meu