zbor bucurești - sibiu, anulat vineri - avionul s-a stricat, iar pasagerii au fost transportați cu autocarul
foto: arhivă

Două zboruri operate de compania aeriană AirConnect au fost anulate. Pasagerii care urmau să zboare de la București către Sibiu au fost transportați până în orașul de pe Cibin cu autocarul, după ce aeronava s-a stricat. Reprezentanții Air Connect spun că a fost vorba despre „o avertizare apărută la bordul aeronavei care a necesitat investigații amănunțite”. 

O aeronavă a companiei AirConnect, care efectua zboruri între București și Sibiu, s-a defectat. Două zboruri programate pentru vineri au fost anulate. „O avertizare apărută la bordul aeronavei care urma să opereze zborurile KS-1115/ KS-1116 din 7 aprilie 2023 a necesitat investigații amănunțite, care au determinat amânarea zborului și, pentru că AirConnect pune întotdeauna pe primul plan siguranța pasagerilor, ne-am văzut nevoiți să anulăm aceste zboruri”, anunță reprezentanții AirConnect.

CITEȘTE ȘI: S-au reluat cursele aeriene între Sibiu și București – Air Connect a făcut primul zbor cu 32 de pasageri

Compania aeriană a pus la dispoziția pasagerilor afectați transport terestru cu autocar, atât celor din Aeroportului Internațional Sibiu, cât și celor din Aeroportul Otopeni.

Următoarea cursă care urmează să plece de la Sibiu către București este programată pentru ziua de luni.

Ultima oră

Comentariul meu