programul supermarketurilor și mall-urilor din sibiu de paști
FOTO: Promenada Sibiu Facebook

La fel ca în fiecare an, în preajma sărbătorilor, marile magazine și mall-urile din Sibiu și-au modificat programul de funcționare. Dacă nu v-ați făcut cumpărăturile pentru Paști, mai aveți câteva zile la dispoziție, căci toate sunt deschise până sâmbătă. 

Mai sunt câteva zile până la Paști și, fiindcă este o sărbătoare importantă, românii vor să se pregătească cum se cuvine. Pentru a avea preparate cât mai alese pe mese, este nevoie să meargă la cumpărături. Marile magazine, dar și mall-urile rămân deschise și în următoarele zile. Mai jos vă prezentăm programul acestora. 

Shopping City a modificat programul în perioada sărbătorilor pascale. Mall-ul este închis doar duminică și la fel și magazinele Carrefour și Auchan. „Te așteptăm să-ți faci toate cumpărăturile în timp util, iar în zilele de sărbătoare să te bucuri de liniște alături de familie”, este mesajul celor de la Shopping City Sibiu. Așadar, mall-ul și magazinele Carrefour și Auchan din incinta acestuia, dar și Cineplexx, sunt închise în data de 16 aprilie 2023. 

Promenada Sibiu a modificat, de asemenea, programul de funcționare, pentru a vă putea face cumpărăturile, iar mai apoi atât clienții, cât și angajații, să poată petrece timp cu cei dragi. În 16 aprilie mall-ul, Kaufland și CineGold sunt închise.

Magazinele Lidl din județul Sibiu vor fi deschise până sâmbătă. Duminică și luni acestea vor fi închise. „Pe 16 și 17 aprilie, magazinele Lidl vor fi închise, astfel încât echipa noastră să petreacă sărbătorile pascale acasă, așa cum se cuvine. Magazinele Lidl vor fi din nou deschise începând cu 18 aprilie”, anunță reprezentanții magazinului.

Programul de funcționare se va modifica și la Kaufland. Magazinele vor avea program scurt sâmbătă, în 15 aprilie, iar duminică vor fi închise. Luni, de asemenea, programul va fi redus. 

Magazinele Mega Image din Sibiu vor funcționa după programul normal în 14 aprilie, iar în 15 aprilie se vor închide la ora 19:00. În 16 aprilie, toate magazinele vor fi închise, iar în 16 aprilie se vor deschide la ora 09:00 și se vor închide la ora 19:00. Din 18 aprilie, se revine la programul normal. 

În perioada sărbătorilor pascale, magazinul Dedeman din oraș va funcționa astfel: 

  • 15 aprilie: program redus, între orele 08:00 – 17:00;
  • 16 aprilie: închis;
  • 17 aprilie: închis;
  • 18 aprilie: program normal. 

Ultima oră

Comentariul meu