șelimbăr câștigă la rm. vâlcea, 2-0 cu slatina - echipa lui claudiu niculescu a scăpat de emoțiile retrogradării

CSC Șelimbăr s-a impus sâmbătă, la Râmnicu Vâlcea, scor 2-0 în disputa cu CSM Slatina, meci contând pentru etapa 3 din play-out-ul Seriei A a Ligii a II-a.

Călăreții roșii au revenit cu succes la Râmnicu Vâlcea, unde dispută jocurile de pe teren propriu din play-out-ul Ligii 2 și au obținut trei puncte importante în disputa cu Slatina.

După un sfert de oră, Slatina a avut o ocazie uriașă, când Leață scapă singur cu portarul, dar trage slab, direct în Mitrovic. Sibienii deschid scorul în minutul 20, când Năstăsie ridică o minge peste apărare, Jordan Gele preia în fața careului, pătrunde și deși talonat de Dorin Toma,  înscrie cu un șut din 10 metri. Șelimbăr se desprinde în minutul 24, când Alexandru Luca șutează puternic din 18 metri, lateral stânga, Toma deviază și mingea se duce lobată spre poartă, goalkeeper-ul Ionuț Pop se întinde să respingă, dar o face după ce mingea depășește linia porții, conform asistentului, care ridică fanionul și indică gol. Astfel, la pauză, Șelimbăr avea 2-0.

șelimbăr câștigă la rm. vâlcea, 2-0 cu slatina - echipa lui claudiu niculescu a scăpat de emoțiile retrogradării

Din minutul 57, echipa lui Claudiu Niculescu rămâne în inferioritate, Jordan Gele fiind eliminat pentru al doilea galben, după ce a lovit cu cotul. Pe primul l-a primit în prima repriză, când a continuat o fază după fluierul arbitrului. Peste doar un minut, sibienii sunt aproape de gol, Palmeș reia cu capul în transversală. Deși în superioritate, Slatina nu a avut ocazii la poarta lui Mitrovic. CSC Șelimbăr s-a apărat bine și a păstrat rezultatul favorabil, reușind să câștige cu 2-0, al doilea succes consecutiv în play-out.

Astfel CSC Șelimbăr urcă pe locul 3 în serie, având 30 de puncte, la opt lungimi distanță de locul de baraj. Echipa lui Claudiu Niculescu nu mai poate avea emoții pe final de sezon și se poate gândi chiar la câștigarea seriei, pentru că s-a apropiat la doar două puncte de Slobozia și Miercurea Ciuc și are și un joc mai puțin disputat decât acestea.

Șelimbăr: Mitrovic – R. Crișan, Palmeș, Lumbu, Mitrea, Monea, Buzan, I. Năstăsie, Al. Luca, Cărăruș, Gele. Au mai jucat:  Arhirii, Natea, N. Popescu, Ad. Voicu.  Antrenor: Claudiu Niculescu

șelimbăr câștigă la rm. vâlcea, 2-0 cu slatina - echipa lui claudiu niculescu a scăpat de emoțiile retrogradării

Ultima oră

Comentariul meu