adrian mititelu îl vrea din vară pe măldărășanu la craiova - pleacă de la sibiu?

Antrenorul lui FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu este dorit din vară de Adrian Mititelu la U Craiova 1948, conform Playsport. 

Antrenorul celor de la Hermannstadt, Marius Măldărășanu (47 de ani) are o reputație foarte bună în fotbalul românesc și nu este o surpriză că este dorit și de alte cluburi. Astfel, Adrian Mititelu l-a pus pe Măldărășanu în capul listei cu tehnicieni pentru la vară, când intenționează să se despartă pentru a noua oară de Nicolo Napoli, care a  ratat obiectivele, intrarea în play-off și câștigarea cupei.

Măldărășanu a impresionat la toate echipele pe care le-a pregătit, începând cu Astra Giurgiu, continuând cu Metaloglobus și acum, la  Hermannstadt, cu care a promovat și a avut un sezon bun. Va alege să meargă din vară la U Craiova 1948, unde Mititelu schimbă antrenorii pe bandă rulantă?

Contractul tehnicianului cu gruparea din Sibiu expiră la finalul sezonului actual, însă cele două părți au început deja discuțiile pentru prelungire. Având o relație excelentă cu antrenorul, președintele clubului FC Hermannstadt, Dani Coman este convins că Măldă va rămâne la Sibiu, unde are parte și de stabilitate.

”Am avut discuții referitoare la prelungirea contractului, încă nu am ajuns la un numitor comun. Important este să ne asigurăm rămânerea în Liga 1 și atunci sunt convins că va rămâne și Măldă” a anunțat conducătorul clubului FC Hermannstadt.

adrian mititelu îl vrea din vară pe măldărășanu la craiova - pleacă de la sibiu?

Ultima oră

Comentariul meu