doliu la ipj sibiu - o tânără polițistă a murit - „ne rugăm pentru odihna sufletului cătălinei”

Polițiștii din cadrul IPJ Sibiu vor ține, sâmbătă, un moment de reculegere și se vor ruga pentru Cătălina-Ioana Săbădușiu, o tânără criminalistă, care a decedat la începutul lunii martie. 

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a Poliției din Sibiu. Cătălina-Ioana Săbădușiu, agent de poliție criminalist, a decedat în luna martie. Sâmbătă, colegii ei o vor pomeni și vor păstra un moment de reculegere în amintirea ei.

„Odată cu încadrarea în M.A.I., ne pregătim să asistăm la durerea, tristețea și pierderile cetățenilor. Nu suntem pregătiți totuși să simțim noi aceste lucruri când vine vorba de unul dintre colegii noștri. Ziua de 03 martie 2023 va rămâne în amintirea noastră drept una dintre cele mai triste zile, ziua în care colega noastră, criminalist, agent de poliție Cătălina-Ioana Săbădușiu, a plecat spre cer. În amintirea ei, pe data de 08 aprilie vom păstra din nou un cuvenit moment de reculegere, ne vom ruga pentru odihna sufletului Cătălinei și îi vom cere bunului Dumnezeu să ne păzească de astfel de tragedii pentru totdeauna”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook Poliția Sibiu.

Polițiștii transmit că Săbădășiu Cătălina-Ioana rămâne în amintirea lor, mereu cu zâmbetul pe buze și cu pasiunea pentru criminalistică în suflet. „Suntem alături de familia îndurerată în aceste momente dificile”, spun aceștia.

Ultima oră

Comentariul meu