csc șelimbăr joacă sâmbătă, la rm. vâlcea, cu csm slatina - meciul va fi transmis în direct pe pagina de facebook a clubului
CSC 1599 Șelimbăr dispută sâmbătă, de la ora 11.00, al doilea meci din play-out-ul Ligii a II-a, la Râmnicu Vâlcea, cu CSM Slatina.
Echipa lui Claudiu Niculescu a început play-out-ul cu dreptul, câștigând la Slobozia, cu Unirea. Șelimbăr a are acum cinci puncte avans față de primul loc de baraj, ocupat de Metaloglobus. Dacă câștigă și sâmbătă, în Zăvoi, cu CSM Slatina, călăreții roșii scapă în foarte mare măsură de orice emoție în privința retrogradării.
Singura absență din lot este cea a atacantului Visic, care este în refacere după o accidentare la genunchi suferită în iarnă. În schimb, vestea bună este revenirea lui Manole, accidentat tot în stagiul de pregătire, care este refăcut și face parte din lotul deplasat la Rm. Vâlcea.
Călăreții roșii au ajuns vineri la prânz la Râmnicu Vâlcea și s-au cazat la Hotel Miraj, locația tradițională de cazare unde Șelimbărul a stat și la jocurile din toamnă, dar și în cantonamentul de iarnă. Deoarece programul jocurilor de acasă s-a suprapus cu cel al Hermannstadtului, echipa lui Niculescu nu poate juca pe noua arenă din Sibiu și va disputa cele trei jocuri de acasă rămase din acest sezon în Zăvoi.
Meciul contra Slatinei va fi preluat, live, pe pagina oficială de facebook a CSC 1599 Șelimbăr și poate fi vizionat la următorul link: https://www.youtube.com/live/IUH4bLtG7eg?feature=shar.
Echipă probabilă Șelimbăr: Mitrovic – Palmeș, R. Crișan, Lumbu, Mitrea, Al. Luca, Monea, I. Năstăsie, Cărăruș –  Gele, Ad.Voicu
Directorul sportiv Ioan Luca: ”Mai avem nevoie de nouă puncte ca să fim scăpați”
Oficialul clubului sibian, Ioan Luca se așteaptă la un joc foarte echilibrat sâmbătă, cu Slatina. ”O să fie un meci greu, cred că mai avem nevoie de minim nouă puncte ca să fim scăpați. Cred că teoretic, dacă câștigăm cu Slatina și Metaloglobus suntem salvați, avem și jocul cu Poli Timișoara. Chiar dacă vom câștiga cu Slatina, problema retrogradării nu este rezolvată. Avem un moral foarte bun după meciul cu Slobozia. Cu Slatina va fi un joc foarte important, este o echipă incomodă, s-a luptat la play-off și are una din cele mai bune apărări din Liga 2. Este o echipă disciplinată, care aleargă mult și are jucători de calitate” a spus Ioan Luca, directorul sportiv al clubului CSC 1599 Șelimbăr.
csc șelimbăr joacă sâmbătă, la rm. vâlcea, cu csm slatina - meciul va fi transmis în direct pe pagina de facebook a clubului

Ultima oră

Comentariul meu