Cel mai avantajos regim de consignație din Sibiu - La Liquid Money poți valorifica ceasuri, bijuterii și diamante

Casa de amanet Liquid Money – Așii Amanetului înglobează o serie de servicii avantajoase pentru sibienii, și nu numai, care vor să valorifice bunuri de valoare pe care nu le mai folosesc. Regimul de consignație este unul dintre cele mai importante servicii la care pot apela cu încredere.

Ai un obiect de vânzare și nu ai timp sau nu te descurci să îl vinzi? La Liquid Money- Așii Amanetului o echipa de profesioniști vă va ajuta să evaluați și să valorificați bunul. Regimul de consignație de la Liquid Money vine în întâmpinarea sibienilor care vor să valorifice ceasuri, bijuterii și diamante, electronice, electrocasnice, opere de artă, obiecte unicat și de colecție. Un profesionist va evalua gratuit obiectul adus la Liquid Money – Așii Amanetului, urmând ca mai apoi să fie stabilit prețul. Tot echipa Așilor se va ocupa de vinderea bunurilor. Produsele vor fi expuse gratuit în magazinul de pe Șoseaua Alba Iulia, un comision percepându-se doar în momentul în care vor fi vândute.

Cel mai avantajos regim de consignație din Sibiu - La Liquid Money poți valorifica ceasuri, bijuterii și diamante

Serviciul de consignație de la Liquid Money este, totodată, unul avantajos pentru pasionații de artă, colecționari, dar mai ales, pentru persoanele obișnuite care vor să valorifice bunurile de valoare pe care nu le mai folosesc. Citește și: VIDEO Regim de consignație profitabil la Liquid Money – Așii Amanetului – „Procesul este unul simplu”

Pe lângă serviciul de consignație, la Liquid Money se pot amaneta orice obiecte atâta timp cât nu sunt perisabile, se pot face schimburi și se pot cumpăra produsele care „fac cu ochiul” clientului la un preț avantajos. De asemenea, prețul oricărui lucru poate fi negociat de client, astfel încât să fie unul avantajos pentru ambele părți și, mai ales, pentru a reveni mulțumit ori de câte ori este nevoie la casa de amanet de pe strada Șoseaua Alba Iulia, nr. 67. Citește și: VIDEO Amanetarea la ”Liquid Money – Așii Amanetului”, cea mai avantajoasă din Sibiu – „La noi totul se negociază”

Cel mai avantajos regim de consignație din Sibiu - La Liquid Money poți valorifica ceasuri, bijuterii și diamante

Liquid Money – Așii Amanetului așteaptă toți curioșii și cei care vor să apeleze la unul dintre serviciile oferite, zilnic între orele 9:00 și 20:00 pe strada Șoseaua Alba Iulia, nr. 67 pentru a se familiariza cu conceptul inovativ al unei case de amanet altfel.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu