strada c.i. nottara și drumul gării din șelimbăr se vor moderniza - investiție de aproape 8 milioane de lei
Sursă foto: Google Maps

Două străzi din comuna Șelimbăr vor fi modernizate. Strada C.I. Nottara și Drumul Gării din satul Mohu se vor transforma complet pentru ca locuitorii din zonă să nu mai întâmpine probleme.

Starea tehnică a străziilor nu corespunde exigențelor pentru desfășurarea în condiții de siguranță și confort a traficului rutier și nici celor de mediu (generează praf și noroi, favorizează producerea zgomotului și a poluării cu noxe emanate de autovehicule datorită accelerărilor și frânărilot repetate și frecvente, favorizează poluarea apelor subterane și de suprafață. În urma analizei de nevoie rezultă necesitatea reabilitării infrastructurii rutiere de interes local, astfel ca locuitorii comunei și nu numai să beneficieze de condiții optime de deplasare similare cu cele din mediul urban.

Valoarea totală e investiției este de 7.997.998,04 de lei fără TVA, dintre care modernizarea străzii C.I. Nottara are valoarea de 1.319.583,82 de lei fără TVA ( perioada de implementare este de 12 luni) și modernizarea străzii Drumul Gării are valoarea de 6.678.414,22 de lei fără TVA (perioada de implementare este de 18 luni).

Se vor amenaja trotuare, o rețea de canalizare pluvială, se va monta iluminat stradal proiectat, și multe altele. Mai multe informații despre proiect se pot găsi aici.

Ultima oră

Comentariul meu