copac căzut în centrul sibiului - strada magheru, blocată

Un copac s-a prăbușit pe o stradă din centrul Sibiului. Pompierii sibieni s-au deplasat la fața locului pentru a-l degaja. În cursul dimineții de joi, strada General Magheru era blocată. 

Actualizare

Primăria Sibiu a decis  joi, 6 aprilie, să taie patru copaci de pe strada General Magheru, după ce unul a căzut și a blocat strada, fiind nevoie de intervenția pompierilor de la ISU Sibiu.

După ce un copac de dimensiuni mari s-a prăbușit, blocând strada General Magheru, Primăria Sibiu a tăiat alți patru copaci care erau „bolnavi”. În locul acestora se vor planta alți tei. „Toți cei 4 copaci recoltați de pe str. General Magheru erau bolnavi. Atașăm fotografii care ilustrează starea precară a acestora. În locul acestora se vor planta săptămâna viitoare tei”, transmite Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Citește și: FOTO Primăria explică de ce a tăiat patru copaci de pe Magheru -„Erau bolnavi” – Unul a căzut pe stradă

Știre inițială

Un copac de mari dimensiuni s-a prăbușit, joi dimineața, pe strada General Magheru din municipiul Sibiu.

„Pompierii sibieni au intervenit pentru degajarea unui copac, căzut pe carosabil pe strada General Magheru din municipiul Sibiu. Din fericire nu au fost înregistrate victime sau pagube materiale”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu