trei nopți de distracție la liquid - joi e ”sesiunea de noapte”, urmează ”chermeza de vineri” și ”manelofiesta” de sâmbătă
Sursa foto: Facebook/Sesiunea de noapte

Weekend-ul aduce odată cu el petreceri de top la Liquid Club. Hit-uri ritmate și muzică de calitate, așa se anunță „repertoriul” pentru trei nopți incendiare la unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Sibiu.

Cele mai tari petreceri din Sibiu încep de joi, 6 aprilie, la Liquid Club cu Sesiunea de Noapte. Tinerii cu chef de distracție pot dansa până dimineața pe cele mai cunoscute piese mixate de DJ Radu. Dress Code-ul este alb/negru. Intrarea costă 30, 35 lei.

Sibienii și nu numai pot petrece pe ritmuri balcanice și vineri, 7 aprilie, la Liquid. DJ Rezident va face o atmosferă de neratat la „Chermeza de vineri”, de la ora 22:00. Intrarea este LIBERĂ.

trei nopți de distracție la liquid - joi e ”sesiunea de noapte”, urmează ”chermeza de vineri” și ”manelofiesta” de sâmbătă

Distracția continuă și sâmbătă, 8 aprilie, la „ManeloFiesta”, cea mai îndrăgită petrecere din oraș. Adună-ți gașca de prieteni și vino să petreci până-n zori de zi pe ritmuri orientale. Intrarea costă 30 lei pentru Early-bird tickets și 40 lei pentru cei care vor cumpăra bilete de la intrare. Rezervările se pot face la numărul de telefon 0754 957 066.

Nu rata cele mai tari petreceri din acest weekend! Liquid Club te așteaptă la trei party-uri cu muzică diversă și un „vibe” special.

 

Ultima oră

Comentariul meu