șoferul de 77 de ani, rănit grav în accidentul de la șeica mare, a decedat

Sibianul în vârstă de 77 de ani, dus în comă la spital în cursul după-amiezii de marți, după ce a fost implicat într-un accident rutier la Șeica Mare, a decedat. 

Bărbatul a fost dus la spital marți după-amiaza, după ce a fost implicat într-un accident rutier pe DN14 la Șeica Mare. Acesta a fost preluat în comă de la locul evenimentului și, la scurt timp, a decedat în unitatea spitalicească.

„Pacientul a fost adus la spital în stare foarte gravă (comă post traumatică) fiind politraumatizat. Din păcate, în pofida eforturilor medicilor pacientul nu a putut fi salvat, având afecțiuni incompatibile cu viața”, a precizat Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu.

Vă reamintim că accidentul s-a produs din cauza șoferului de 77 de ani care a ieșit în drumul național fără să se asigure, moment în care mașina pe care o conducea a fost lovită în plin de un camion. Impactul a fost devastator. Autoturismul a fost puternic avariat, iar bărbatul a rămas încarcerat. După ce a fost scos dintre fiare, omul a fost dus la spital în stare gravă. VEZI AICI IMAGINI DE LA ACCIDENT

Ultima oră

Comentariul meu