sibian reținut pentru delapidare - a furat aproape 13.000 de lei de la locul de muncă
foto: arhivă

Un sibian în vârstă de 29 de ani a fost reținut pentru delapidare după ce, în luna februarie a acestui an, a furat din încasările firmei unde era angajat aproape 13.000 de lei. 

„La data de 4 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 29 de ani, sibian, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de delapidare, în formă continuată (6 acte materiale)”, informează reprezentanții IPJ Sibiu.

Bărbatul este bănuit că, în cursul lunii februarie a acestui an, a furat 12.995 de lei de la locul de muncă, banii fiind practic încasările societății al cărei angajat era. Omul a avut acces ușor la bani, el fiind casier.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu