petreceri ca pe vremuri la caro – vineri este retro party, iar sâmbătă dj lau maftei ”încinge” platanele

Petrecerile din weekend sunt evenimentele la care sibienii au ocazia să se distreze până dimineața. Muzica retro și oamenii de calitate fac un party să fie cu adevărat reușit. Clubul Caro a pregătit și pentru acest weekend party-uri  de neratat.

Clubul de pe strada Gimnasticii, nr. 39 dă startul distracției vineri, 7 aprilie, cu Retro Party, la fel cum ne-a obișnuit. Sibienii de toate vârstele sunt așteptați să danseze până dimineața pe hit-urile retro din anii ’70, ’80 și ’90. Începând cu ora 22:00, DJ Ben Boognar va mixa cele mai cunoscute piese din cei mai nebuni ani în materie de muzică. Invită-ți prietenii și vino să dansezi la Caro pe ritmuri electrizante. Mai mult, intrarea este GRATUITĂ.

petreceri ca pe vremuri la caro – vineri este retro party, iar sâmbătă dj lau maftei ”încinge” platanele

Distracția continuă și sâmbătă, 8 aprilie, cu cunoscutul DJ Lau Maftei, cel care va tine ritmul si te va face sa dansezi pana dimineața. Party-ul începe la ora 22:00 și intrarea este LIBERĂ. Rezervările se pot face la numărul de telefon  0758 659 223.

Nu rata distracția din Caro, clubul care a dat un suflu nou vieții de noapte din Sibiu. Dacă îți dorești să te distrezi până la orele dimineții și în acest weekend la Caro, nu rata petrecerile de vineri și de sâmbătă.

 

Ultima oră

Comentariul meu