Meșteșug uitat readus la viață - Sibienii pot învăța gratuit să țeasă la război
Sursă foto: Monitorul de Vrancea

Sibienii pasionați de arte meșteșugărești, pot învăța să țeasă la război în cadrul unui eveniment realizat de Șura Culturală Gușterița. Participarea este gratuită, singura condiție de intrare fiind voia bună și dorința de învățare.

Timp de o oră și 30 de minute, sibienii se vor iniția în arta țesutului la mini-războiul de țesut orizontal. Aceștia vor putea învăța și vor realiza un mini-preș țărănesc din materiale reciclate (bandă de bumbac), iar la finalul atelierului se vor putea bucura de creația lor și acasă.

Sâmbătă, 8 aprilie, Șura Culturală Gușterița a pregătit pentru sibieni 15 războaie de țesut, care vor putea fi utilizate între orele 15 și 16:30. Participarea este gratuită, iar înscrierea se poate face la numărul de telefon 0744 394 365 în limita locurilor disponibile.

„Avem 15 războaie de țesut la care participantii vor realiza un mini-preș țărănesc din materiale reciclate (banda de bumbac). La finalul atelierului, fiecare participant va pleca acasă cu produsul țesut la mini-război” au transmis organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Ultima oră

Comentariul meu