csu sibiu joacă în ultima etapă la constanța - trupa lui rinkevicius poate intra în play-off în cel mai rău caz de pe locul șapte

Înaintea ultimei etape din Top 10 Liga Națională de baschet masculin, BC CSU Sibiu este calificată în play-off, având un bilanț de 7-10 la general.

Pentru trupa lui Rinkevicius, miza importantă este locul de pe care va merge în play-off și care va decide viitorul adversar. În funcție de rezultatele din ultima rundă, programată vineri, Sibiu poate termina pe 5, 6 sau 7.

În ultima rundă, Sibiu joacă în deplasare la ultima clasată din Top 10, Athletic Constanța. Sibiu, Pitești și Craiova sunt la egalitate de puncte, iar rezultatele din ultima rundă vor decide locul final. Dacă toate cele trei echipe vor câștiga în ultima rundă, Sibiul este dezavantajată de rezultatele directe cu celelalte două echipe și ar termina pe 7, situație care i-ar aduce un adversar foarte dificil în play-off, pe U Cluj Napoca. Astfel, CSU speră că măcar una dintre cele două echipe se va încurca, mai ales că ambele au jocuri dificile. FC Argeș joacă la Timișoara, acolo unde gazdele au mare nevoie de victorie, pentru a prinde locul 8. Într-un caz foarte improbabil, în care Sibiu, Craiova și Pitești pierd și Dinamo câștigă, toate cele patru echipe ar fi la egalitate, iar trupa lui Rinkevicius ar termina pe 6.

Craiova are și ea un meci dificil acasă, cu CSO Voluntari, ilfovenii fiind favoriți prin prisma lotului.

Dacă termină pe 5, Sibiul va juca în play-off cu Voluntari, iar dacă termină cu 6 ar evolua împotriva Rapidului, jocuri mai accesibile.

ULTIMA ETAPĂ, VINERI, 7 APRILIE:

  • U-BT Cluj-Napoca – CSM CSU Oradea – ora 18:00, TV
  • Rapid București – Dinamo București – ora 20:00, TV
  • SCM U Craiova – CSO Voluntari – ora 20:00
  • SCM Timișoara – FC Argeș Pitești – ora 20:00
  • CSM Athletic Constanța – BC CSU Sibiu – ora 20:00csu sibiu joacă în ultima etapă la constanța - trupa lui rinkevicius poate intra în play-off în cel mai rău caz de pe locul șapte

Ultima oră

Comentariul meu