autobuz tursib, implicat într-un accident în zona industrială vest - șoferul unei mașini, dus la spital

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit, miercuri seara, la un accident de circulație produs la intersecția străzilor Europa Unită cu Munchen din municipiul Sibiu. Un autobuz Tursib și două mașini au fost implicate în eveniment. În urma coliziunii, unul dintre șoferi a fost rănit. 

În accident sunt implicate un autobuz Tursib și două autoturisme. „Din investigațiile preliminare a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autobuz pe strada Munchen un sibian în vârstă de 52 de ani a pătruns în intersecția cu strada Europa Unită fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe această stradă de către un sibian în vârstă de 25 de ani, autoturism pe care l-a proiectat ulterior în alt autoturism parcat în apropierea intersecției”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Șoferul în vârstă de 25 de ani a suferit vătămări corporale și a fost transportat la spital conștient. „Echipajul a acordat îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă de 25 de ani, care este transportat la UPU Sibiu conștient, având o plagă la nivelul ochiului și un traumatism cranio-cerebral”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

În autobuz se aflau doi pasageri care nu au suferit vătămări corporale. Cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor exacte în care s-a produs acest accident. Fără probleme de trafic.

Ultima oră

Comentariul meu