VIDEO FOTO: Accident grav la Șeica Mare - Șofer de 77 de ani, dus în comă la spital
Sursa: Facebook/INFO TRAFIC jud. SIBIU

Un accident rutier grav s-a petrecut, marți după-amiaza, pe DN14, în zona localității Șeica Mare. Un bărbat în vârstă de 77 de ani a ajuns cu mașina în afara părții carosabile după ce s-a izbit violent de un camion. În urma impactului, omul a intrat în stare de inconștiență. 

Accidentul s-a petrecut marți după-amiază în Șeica Mare la intersecția cu Boarta. Șoferul unui autoturism nu s-a asigurat atunci când a intrat în drumul național, moment în care a fost lovit de un TIR. În urma impactului, mașina a fost proiectată în afara drumului. „Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă laterală, un bărbat în vârstă de 77 de ani, din Axente Sever, a pătruns în drumul național fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu capul tractor al unui ansamblu tir condus pe direcția Mediaș – Sibiu de către un sibian în vârstă de 23 de ani”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma impactului, șoferul autoturismului a fost rănit grav și a intrat în comă. Acesta este evaluat medical de echipajele venite la fața locului. „Echipajele SAJ și ISU sosite la fața locului au găsit un bărbat de 77 de ani încarcerat, inconștient, în stare de comă. După ce a fost descarcerat de către echipajul ISU, bărbatul, care a suferit traumatism cranio-cerebral acut închis și politraumatisme multiple, a fost intubat și transportat la UPU Sibiu sub monitorizare continuă”, spune Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Traficul rutier se desfășoară pe un sens, alternativ și se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii evenimentului.

Ultima oră

Comentariul meu