tupeistul weekendului la volan vine de la brateiu - le-a dat polițiștilor un permis fals
FOTO: arhivă

Un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost prins de polițiștii sibieni cu un permis bănuit a fi fals, în timp ce conducea un autovehicul pe raza orașului Copșa Mică. Acesta a fost oprit pentru un control de rutină, iar documentul pe care acesta l-a prezentat polițiștilor nu era emis în România. Destul pentru a fi declanșate verificări.

„La data de 2 aprilie a.c., în jurul orei 11,00, pe DN 14, în orașul Copșa Mică, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Brateiu. Bărbatul le-a prezentat polițiștilor un permis de conducere eliberat de o autoritate străină, document susceptibil a fi fals.” declară Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a stabilit că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Astfel, la nivelul Poliției Orașului Copșa Mică, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv uz de fals.

Ultima oră

Comentariul meu