gabi iancu după primul sau gol marcat la fc hermannstadt - ”este presiune mare. e mai greu decât în play-off”

Gabi Iancu a marcat sâmbătă golul Sibiului în disputa cu Botoșani, după o centrare pe jos venită de la Opruț și la care Paraschiv i-a lăsat bine mingea.  O fază asemănătoare din prima repriză a determinat colaborarea perfectă din golul venit în minutul 70. ”Eu mă înțeleg bine cu toată lumea, e normal să am conexiune bună cu Paraschiv, suntem acolo în față, a fost și o fază în prima repriză în care putea să îmi lase mingea, i-am spus și apoi în repriza secundă, de asta mi-a lăsat-o, fără să îi spun” a declarat Iancu, care sâmbătă a reușit primul său gol pentru Hermannstadt.

Atacantul Sibiului a reușit primul său gol la Hermannstadt și spune că, în play-out, presiunea este mult mai mare, deoarece există riscul de a retrograda. Remiza cu Botoșaniul este văzută ca o înfrângere, mai ales că Hermannstadt a încasat gol în prelungiri, când nu se mai aștepta.

”A fost un meci greu, ca toate din play-out. Mă bucur pentru gol, dar suntem supăraţi, nu facem înmormântare, însă cele trei puncte erau senzaţionale în momentul acesta, urcam pe locul 3. Se joacă în continuare, lupta este foarte strânsă, trebuie să trecem peste și de duminică să ne gândim la meciul de cupă, care vine repede. Se simte ca o înfrângere, deși este un punct câștigat, care contează, dar cele trei puncte erau mult mai bune și noi nu ne mai așteptam să luăm gol. Este presiune mare, e mai greu decât în play-off, pentru că miza e diferită, poți să te duci în Liga 2 și atunci chiar va fi înmormântare, nu ar fi deloc ok. Cu toată presiunea, nu cred că a fost un meci rău, dar vom analiza și noi jocul”, a declarat Iancu, la finalul jocului cu Botoșani.

”Vrem să ajungem în finala cupei”

De asemenea, Gabi Iancu a vorbit şi despre Cupa României, competiţie în care Hermannstadt este calificată în sferturi. ”Vrem să ajungem până în finală, de ce nu?”, a adăugat atacantul formaţiei sibiene.

Hermannstadt se va duela în sferturile de finală ale Cupei României cu U Cluj. Partida va avea loc miercuri, 5 aprilie, de la ora 19.00, pe Stadionul Municipal din Sibiu. Toți abonații, fie pe întreg sezonul fie doar pentru play-out vor avea acces gratuit la meciul, iar cine a apucat să își achiziționeze bilet, va primi banii înapoi.

Pentru persoanele care nu dețin un abonament, biletele pentru jocul din sferturile cupei, Hermannstadt – Botoșani se pot achiziționa accesând următorul link:  https://bit.ly/3TVS97e.

gabi iancu după primul sau gol marcat la fc hermannstadt - ”este presiune mare. e mai greu decât în play-off”

 

Ultima oră

Comentariul meu