video foto - fc hermannstadt are ghinion - sibiul a fost egalat în prelungiri de botoșani

Pe noua arenă din Sibiu, FC Hermannstadt a remizat sâmbătă, scor 1-1, cu FC Botoșani, într-o partidă din runda a doua din play-out-ul Superligii.

Prima repriză a fost una echilibrată, în care nicio echipă nu a riscat, astfel că au fost puține faze de poartă.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Japonezul Sota a avut o oportunitate bună în minutul 45, dar a tras mult peste poartă. Tot el a șutat puternic în minutul 58, dar portarul oaspeților a salvat. Căpitanul Stoica a avut o altă șansă bună a gazdelor în minutul 65, după un corner, când a reluat cu capul pe lângă poartă.  Sibiul a dat lovitura în minutul 70, când Opruț a centrat pe jos în careu și Iancu a șutat fulgerător, de la 12 metri, la colțul lung, reușind să marcheze. Peste doar câteva minute, Letica a scos providențial de sub bară șutul foarte bun al lui Dican, torpilă de la 20 de metri.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Cu avantaj pe tabelă și cu 5000 de fani entuziaști, Hermannstadt-ul a încercat să închidă jocul și a apărat cu dinții rezultatul. A avut însă ghinion în prelungiri, la o fază prelungită de atac, când Cioiu a șutat în fața porții, mingea a trecut printr-un buchet de jucători și Camara a împins-o în plasă de pe linia porții.

Hermannstadt rămâne deasupra locurilor de baraj, pe 11, însă lupta în play-out este una teribilă. Trupa lui Măldărășanu rămâne în zona minată a clasamentului și continuă să aibă emoții pentru menținerea în Liga 1.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Hermannstadt: Letica – Medina, Antoche, Stoica, Opruț – Balaure (Petrescu 72), Mino, Limaj (Alhassan 58), C. Popescu (P. Dragoș 84) – G. Iancu (C.Ene 84), D. Paraschiv (Babic 72). Antrenor Marius Măldărășanu

Ultima oră

Comentariul meu