video csu sibiu iese din pasa nefastă - trupa lui rinkevicius câștigă cu dinamo, scor 80-68

După trei înfrângeri consecutive, CSU Sibiu a câștigat sâmbătă seara, în Sala Transilvania, scor 80-68 cu Dinamo și se pregătește de un duel în play-off cu Rapid București. 

Trupa lui Tomas Rinkevicius a suferit mult în sfertul secund, când s-a văzut condusă și cu 19 puncte, dar a revenit extraordinar după pauză.

Dinamo a dominat primul sfert și după 10 minute conducea cu 23-16. În sfertul secund, oaspeții s-au distanțat și la 19 puncte, când au condus cu un neverosimil  39-20. Ardelenii au revenit rapid în joc, au redus din handicap,  astfel că la pauza mare, Dinamo avea avansul asigurat în primul sfert: 42-25.

Sibiul și-a conturat victoria în sfertul al treilea, pe care  și l-a adjudecat categoric, scor 24-10!  Revitalizată, trupa lui Rinkevicius s-a impus la final fără emoții, scor 80-68, rezultat care îi asigură intrarea în play-off și îi consolidează locul 6.

Roberts Blumbergs a fost din nou omul meciului pentru Sibiu și a totalizat 31 de puncte și 6 recuperări. Gaston Whelan a fost și el excelent și a avut 20 de puncte și 10 pase decisive.

În ultima etapă din Top 10, BC CSU Sibiu joacă pe terenul lui CSM Constanța.  Cu un succes, Sibiul își asigură locul 6 în faza a doua și merge la duelul din play-off cu Rapid București.

video csu sibiu iese din pasa nefastă - trupa lui rinkevicius câștigă cu dinamo, scor 80-68
YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu