șelimbăr, victorie în amicalul cu csa steaua - gele a marcat unicul gol
Echipa de Liga 2, CSC 1599 Șelimbăr a câștigat cu 1-0 amicalul disputat sâmbătă, la București, cu Steaua, francezul Jordan Gele reușind unicul gol al jocului.
Profitând de faptul că a stat în această etapă de play-out, echipa lui Claudiu Niculescu a menținut ritmul printr-un amical în deplasare cu Steaua, formație care ocupă locul 2 în play-off-ul eșalonului secund.  Francezul Gele a marcat unicul gol al meciului în minutul 43.
”A fost un test important și util pentru noi, împotriva unui adversar foarte bun. În mare parte sunt mulțumit de cum au arătat băieții. Este un rezultat bun, care ne va da încredere de acum încolo. Încheiem o perioadă destul de lungă de pauză și sper că sâmbăta viitoare, la ora jocului cu Slatina, să fim în cea mai bună formă și să câștigăm punctele puse în joc” a declarat antrenorul Claudiu Niculescu.
De remarcat că în lot a revenit atacantul Manole, jucător accidentat la genunchi în cantonament.
În Grupa A de play-out, Șelimbăr ocupă locul 4 și are cinci puncte avans față de Metaloglobus, echipă care ocupă primul loc de baraj. Sâmbăta viitoare, CSC Șelimbăr va juca la Râmnicu Vâlcea cu CSM Slatina.
CSC Șelimbăr: Mitrovic – Palmeș, Crișan, Lumbu, Buzan, Luca, Mitrea, Monea, Cărăruș, Năstăsie, Gele. Au mai jucat: Roșca, Vișa, Voicu, Manole, N. Popescu, Arhirii, Natea, Răducioiu, Ursu.
șelimbăr, victorie în amicalul cu csa steaua - gele a marcat unicul gol

Ultima oră

Comentariul meu