bicicletele de la sibiu bike city au revenit în oraș - noutatea sezonului: au apărut și triciclete pentru seniori și persoane cu dizabilități
sursa foto: Facebook/ Primaria Sibiu

Începând cu data de 1 aprilie, bicicletele Sibiu Bike City sunt din nou disponibile pentru închiriere. Acestea au fost verificate și reparate, iar GPS-urile și echipamentele GSM cu care sunt dotate au fost optimizate pentru a transmite date în timp real către aplicația mobilă.

În total, sunt disponibile aproape 400 de biciclete, iar seniorii și persoanele cu dizabilități motorii pot închiria triciclete speciale adaptate nevoilor lor.

Pentru a închiria o bicicletă, trebuie să descărcați aplicația PBSC, care poate fi instalată gratuit pe orice tip de telefon mobil, fie Android sau IOS. Informații detaliate despre modul de închiriere și utilizare a bicicletelor Sibiu Bike City sunt disponibile pe site-ul oficial al serviciului, în ghidul „Sibiu Bike City”. Tarifele pentru închiriere sunt aceleași ca și anul trecut, iar stațiile de andocare se află în 44 de locații diferite din oraș.

bicicletele de la sibiu bike city au revenit în oraș - noutatea sezonului: au apărut și triciclete pentru seniori și persoane cu dizabilități

Sibiu Bike City este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să exploreze orașul pe două roți, oferind o alternativă la mijloacele de transport tradiționale și contribuind la promovarea unui stil de viață sănătos și ecologic.

Ultima oră

Comentariul meu