adăposturi plutitoare pentru rațele și lebedele de la muzeul astra

Muzeul ASTRA din Sibiu a făcut un pas important în a-și arăta respectul față de fauna din cadrul său prin construirea a patru adăposturi plutitoare pe lemn, special concepute pentru a oferi păsărilor un mediu sigur și confortabil.

Aceste adăposturi au fost dotate cu culcușuri din paie, ceea ce le oferă păsărilor un loc de odihnă și protecție împotriva vremii neprielnice. În clipul video postat recent pe pagina de Facebook a muzeului, putem vedea cum aceste adăposturi plutitoare sunt amplasate pe lac, oferind lebedelor și rațelor un spațiu special conceput pentru a se odihni, adăposti în caz de vreme rea. dar și pentru a-și cloci ouăle.

Este important de menționat că Muzeul ASTRA din Sibiu este un muzeu în aer liber, care se întinde pe o suprafață de peste 100 de hectare, fiind locul de casă pentru numeroase specii de animale sălbatice și domestice.

Prin construirea acestor adăposturi plutitoare, Muzeul ASTRA din Sibiu demonstrează că este preocupat de bunăstarea animalelor și că dorește să le ofere un mediu natural cât mai apropiat de cel din sălbăticie.

Astfel de inițiative sunt importante în promovarea conservării biodiversității și în conștientizarea publicului asupra importanței protejării animalelor sălbatice și a mediului înconjurător.

Ultima oră

Comentariul meu