accident pe autostradă, între sibiu și sebeș - o femeie a fost transportată la spital
foto: arhivă

Un accident rutier a avut loc sâmbătă seara, pe autostrada A1, sensul Sibiu-Sebeș. Potrivit autorităților, șoferul unuia dintre autoturisme a pierdut controlul din cauza vitezei. 

„Polițiștii BPA A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au intervenit la un accident rutier produs pe A1, la km. 263+600m, pe sensul Sibiu – Sebeș. Din cercetările efectuate a rezultat că șoferul unui autoturism, un bărbat in vârsta de 44 de ani, din București, ar fi pierdut controlul autoturismului pe fondul neadaptării vitezei de deplasare. Bărbatul a lovit ușor glisiera metalică” transmit reprezentanții IPJ.

Deși bărbatul în vârstă de 44 de ani a reușit să scape nevătămat după ce a lovit ușor parapeții de pe marginea drumului, o femeie în vârstă de 41 de ani a avut mai puțin noroc, necesitând îngrijiri medicale. Aceasta se afla în cel de-al doilea autoturism implicat în accident.

„În autoturism erau două persoane. Echipajul SAJ, a acordat asistență medicală pasagerilor și doar o femeie de 41 de ani a fost transportată la UPU Sibiu cu un traumatism forte de coloană cervicală”, potrivit SAJ Sibiu.

„Polițiștii sunt la fața locului și continuă cercetările pentru a stabili cauza și condițiile in care s-a produs accidentul” a completat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu