măldărășanu cere sibienilor să susțină pe fc hermannstadt la meciuri - ”doar împreună putem reuși”

Antrenorul echipei FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu speră ca fanii să umple sâmbătă, de la ora 17,00, noua arenă din Sibiu, la meciul cu FC Botoșani, unul foarte important în lupta pentru evitarea retrogradării.

”Avem nevoie de suporteri, am tot stat prin deplasări, acum jucăm patru meciuri din play-out pe teren propriu din cinci care erau posibile, plus meciul de cupă. Avem nevoie de suporteri, doar împreună putem reuși și m-aș bucura ca sâmbătă să fie stadionul plin” a spus Marius Măldărășanu.

Pentru jocurile din play-out, clubul FC Hermannstadt a făcut și un pachet avantajos, care asigură prezența la toate cele patru jocuri.  Abonamentele pentru cele patru meciuri pot fi achiziționate accesând următorul link:  https://bit.ly/40aRb9H.
Este important de menționat că abonamentele pentru tot sezonul 2022-2023 rămân valabile! Această ofertă pentru play-out nu se adresează celor care au achiziționat abonamente valabile tot sezonul de sezon. În plus, ambele tipuri de abonamente nu sunt valabile pentru meciurile din Cupa României!
Biletele pentru partida FC Hermannstadt – FC Botoșani sunt disponibile la următorul link:  https://bit.ly/40oxURD.
Clubul sibian a scos la vânzare și tichete de acces la jocul din sferturile cupei, FC Hermannstadt – U Cluj Napoca, programat pe 5 aprilie, ora 19.00.
Bilete pentru meciul de cupă sunt disponibile la următorul link:  https://bit.ly/3TVS97e.

Ultima oră

Comentariul meu