cabană de pe valea avrigului, distrusă de flăcări - pompierii intervin cu cinci autospeciale

Un incendiul a izbucnit în cursul zilei de vineri la o cabană situată în zona Valea Avrigului, din județul Sibiu. Potrivit autorităților locale, incendiul s-a manifestat generalizat la întreaga cabană, iar pompierii militari sibieni intervin pentru stingerea acestuia.

UPDATE

Incendiul a fost lichidat de pompieri, după mai bine de 3 ore de luptă cu flăcările. Acesta a izbucnit din cauza aparatului de gătit nesupravegheat, iar cabana construită din lemn a fost afectată în proporție de 90%. La fața locului a intervenit și SVSU Avrig.

„Mansarda și acoperișul au ars în totalitate o suprafața de aproximativ 150 mp, iar parterul a fost afectat de incendiu. De asemenea au fost afectate mai multe electrocasnice și bunuri din interiorul cabanei. Proprietarul cabanei, un bărbat în vârstă de 49 de ani a avut nevoie ulterior de îngrijiri medicale, fiind transportat de echipajul SMURD la UPU Sibiu cu un atac de panică” a transmis Sg. Maj. Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU SIbiu.

cabană de pe valea avrigului, distrusă de flăcări - pompierii intervin cu cinci autospeciale cabană de pe valea avrigului, distrusă de flăcări - pompierii intervin cu cinci autospeciale cabană de pe valea avrigului, distrusă de flăcări - pompierii intervin cu cinci autospeciale cabană de pe valea avrigului, distrusă de flăcări - pompierii intervin cu cinci autospeciale

ȘTIREA INIȚIALĂ

„La fața locului sunt mobilizate următoarele forțe: două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o cisternă cu apă, două autospeciale de primă intervenție și un echipaj SMURD. Incendiul se manifestă generalizat la întreaga cabană” a declarat Sg. maj. Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

cabană de pe valea avrigului, distrusă de flăcări - pompierii intervin cu cinci autospeciale

cabană de pe valea avrigului, distrusă de flăcări - pompierii intervin cu cinci autospeciale

De asemenea, autoritățile au precizat că nu există victime în urma incendiului și că se depun toate eforturile pentru a stinge focul cât mai rapid posibil. În acest moment, cauzele incendiului nu sunt cunoscute.

Ultima oră

Comentariul meu